26/05/2017 – Toernooi Mennus, Maren-Kessel

Tja. Half zeven… Ik denk dat de -overigens prima- Mennus organisatie zo vroeg op de avond op meer belangstellenden gerekend had. Het schitterende weer (een graad of 30?) zal er ook wel iets mee te maken hebben gehad. Hoe dan ook, toen wij het podium opgingen, was het nog vrij rustig in de tent . De warme tent…

Ideaal is het niet, zo’n grote, vrij lege tent, met hier en daar plukjes mensen, en dan de Mennstage op. Gelukkig werd de tent toch vrij snel wat voller. En we doen dit al een tijdje. We spelen altijd voor de mensen die er wel zijn. Vol gas!

We hadden ook een tweede reden om er vol tegenaan te gaan: onze familie en vrienden uit Den Helder. En gelukkig is dat ook helemaal goed gekomen. Fijn dat jullie er waren en dat we samen een feestje hebben kunnen vieren.

Familie van Hoorn & Wijnker
Wat van een mooie vrijdagavond een bijzondere vrijdagavond maakte…

Op het podium ging het lekker. Het was tropisch heet, dat wel, maar goed te doen. En zweten doen we toch wel. Berti had even te kampen met materiaalpech, en Ton zou ergens een maat verloren zijn, maar ik heb het niet gemerkt. Beetje vechten met het geluid (niet door de prima geluidsman; in zo’n tent weerkaatst alles, daar is weinig aan te doen). Mooi licht. En een leuke, stevige, stampende feestset.

Het volgende optreden gaat op de zondag van de Wildse Kermis worden. De derde keer, dus traditie. We maken er weer een feestje van! Met een speciale gaste. Dus zondag 2 juli, Wildse Kermis. Be there!

Foto's van ons optreden op de Mennstage van Toernooi Mennus. Mijn verslag vind je hier: https://www.ytmidm.nl/2017/05/26052017-toernooi-mennus-maren-kessel/Foto's zijn gemaakt door Willem van Hooft.Antal

Geplaatst door Yoe Teek Mie In De Meeling op Zaterdag 27 mei 2017

Weet je wat het is, babe? Paar weken terug, tijdens Mennus. #yoeteekmieindemeeling #ytmidm

Een bericht gedeeld door Yoe Teek Mie In De Meeling (@ytmidm) op

Narco… Paar weken terug, tijdens Mennus. #yoeteekmieindemeeling #ytmidm

Een bericht gedeeld door Yoe Teek Mie In De Meeling (@ytmidm) op

I am the king of the divan… Paar weken terug, tijdens Mennus. #yoeteekmieindemeeling #ytmidm

Een bericht gedeeld door Yoe Teek Mie In De Meeling (@ytmidm) op