24/09/2022 – Feestavond ‘t Lithse Beachvolleybal toernooi, Lith

Wij zouden vanavond buiten spelen, vanaf een uur of acht. Naarmate de datum van ‘t Lithse Beachvolleybal toernooi dichterbij komt, gaan de weerberichten er steeds somberder uitzien. Koud, nat. Gelukkig komt vrijdag het verlossende bericht: de feestavond wordt verplaatst naar binnen, in de zaal van de Hertog Jan.

Omdat we met onze eigen installatie spelen, en voor het eerst zonder deskundig toezicht van Noll, zorgen we dat we op tijd zijn. Hét systeem hebben we nog niet. Gelukkig kennen we elkaar goed en weten we wie wat doet, dus het schiet op. Luc gaat over de techniek, Ton over de rest, en wij doen. Met anderhalf uur staat alles, doet alles het. Een snelle soundcheck en klaar. Een bijkomend voordeel van binnen spelen, is dat het publiek ook geen last heeft van kou en nattigheid en dus veel gemakkelijker zal blijven hangen. We beginnen later, kort na negenen.

Een stevig, solide en leuk optreden. Het staat als een huis. Het geluid is, met onze eigen installatie, de presets en de hands-on aanpak (dank John!), helemaal in orde. En met het mooie licht en de rookmachine ziet het er ook nog eens goed uit. Veel ‘nieuwe’ gezichten. Dat is altijd leuk, en zeker als ze zo goed meedoen. Kortom, een prima avond.

Antal

PS Helaas moeten we het deze keer zonder foto’s doen.