YTMIDM

Yoe Teek Mie In De Meeling

Vanaf begin jaren negentig speelt Yoe Teek Mie In De Meeling in zalen, kroegen, feesttenten, discotheken, clubs en dorpshuizen in het hele land en erbuiten. Vijf cds, landelijke bekendheid, optredens voor regionale en landelijke radio, videoclips die veel vertoond zijn, een flinke en trouwe “fenklup”, leuke festivals, speciale optredens, tours door binnen- en buitenland, etc. Geweldige tijden.

In 2008 is het mooi geweest. Wat erin zat, heeft de band eruit gehaald; de klus is geklaard. Tijd voor iets anders.

Maar dat “tijd voor iets anders” blijkt van korte duur. Al vrij snel staat de band weer een paar keer op het podium. En langzaam maar zeker komt het besef dat YTMIDM nog lang niet klaar is.

Kortom, Yoe Teek Mie In De Meeling is terug van nooit helemaal weggeweest. Omdat de band niet te veel in herhalingen wil vallen is de setlijst fris en actueel. De band zal natuurlijk wel als vanouds knallen. Alleen niet in korte broek. Ook de YTMIDM-ers zijn wat ouder (en wijzer) geworden.

Luc van Hoorn (zang), Edwin van Mook (toetsen), Antal Adriaanse (gitaar), Berti van Waardenburg (bas) en Ton van Hooft (drums)

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Ton van Hooft, 06-22506078

E-mail: info@ytmidm.nl
Website: ytmidm.nl
Facebook: @ytmidm
Instagram: @ytmidm

Yoe Teek Mie In De Meeling - foto: Matthieu van Lent
foto: Matthieu van Lent