YTMIDM

Yoe Teek Mie In De Meeling

Vanaf 1990 speelt Yoe Teek Mie In De Meeling -als coverband, en later met eigen werk onder de naam In ’t Wild– in zalen, kroegen, feesttenten, discotheken, clubs en dorpshuizen in het hele land en erbuiten. Vijf cds, landelijke bekendheid, optredens voor regionale en landelijke radio, videoclips die veel vertoond zijn, een flinke en trouwe “fenklup”, leuke festivals, speciale optredens, tours door binnen- en buitenland, etc. Geweldige tijden.

In 2008 is het mooi geweest. Wat erin zat heeft de band eruit gehaald; de klus is geklaard. Tijd voor iets anders.

Maar dat “tijd voor iets anders” blijkt van korte duur. Al vrij snel staat de band weer een paar keer op het podium. En langzaam maar zeker komt het besef dat YTMIDM nog lang niet klaar is.

Kortom, Yoe Teek Mie In De Meeling is terug van nooit helemaal weggeweest. En dus komt er een vraag of de mannen van YTMIDM willen optreden, dan is het een kwestie van agenda’s trekken, repetities plannen en de instrumenten stemmen. Het kriebelt altijd.

Yoe Teek Mie In De Meeling treedt op in de oude bezetting. Omdat de band niet te veel in herhalingen wil vallen is de setlijst fris en actueel. De band zal natuurlijk wel als vanouds knallen. Alleen niet in korte broek. Ook de YTMIDM-ers zijn wat ouder (en wijzer) geworden.

Luc van Hoorn (zang), Edwin van Mook (toetsen), Antal Adriaanse (gitaar), Jan van der Meijden (gitaar), Berti van Waardenburg (bas) en Ton van Hooft (drums)

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Ton van Hooft, 06-22506078

E-mail: info@ytmidm.nl
Website: ytmidm.nl
Facebook: @ytmidm
Instagram: @ytmidm

YTMIDM
Yoe Teek Mie In De Meeling
Foto: Loes van Alem