04/11/2023 – Muziekhuis, Maarheeze

Guido & Marleen, samen 100: feestje! En dat vieren ze in het Muziekhuis, voor ons inmiddels een vertrouwd podium.

Guido en Marleen hebben zo’n tachtig vrienden, bekenden en familie uitgenodigd. Het Muziekhuis is een kleine zaal met de sfeer van een huiskamer, een bar, goed geluid en aardige mensen. Kortom alles wat nodig is voor een leuke avond.

Na de optredens van eind augustus, begin september hebben we eens goed gekeken naar de opbouw van de eerste set. Het luistert nauw, zeker omdat het nog weleens wat tijd (een glas of twee, drie) kost voordat mensen uit hun schulp kruipen. Nou ja, geloof me maar, over die opbouw wordt goed nagedacht.

En het werkt. De eerste set is goed in balans, we houden de spanning en aandacht vast en de mensen doen goed mee. Inclusief de aanvankelijk nog schuchtere Duitse gasten (zie de video van Skandal). Ondertussen is het voor een paar van ons hard werken (Ton is ziek, Luc wordt ziek). Bikkels als ze zijn, merkt daar vrijwel niemand iets van.

De tweede set is een typische YTMIDM-rollercoaster: vol gas, een paar meezingers en knallen. Lekker gespeeld. En veel enthousiaste mensen.

Kortom, mooi feestje!! Bedankt Guido en Marleen!

04/11/2023 Muziekhuis, Maarheeze
04/11/2023 Muziekhuis, Maarheeze
04/11/2023 Muziekhuis, Maarheeze
04/11/2023 Muziekhuis, Maarheeze

Klik hier voor meer foto’s van Ronald Duursma en video’s van Guido Corbey.