18/01/2002 – Omroep Brabant, Echt Ewald, Eindhoven / De Salon, Vlaardingen

Omroep Brabant, Echt Ewald, Studio Eindhoven
Er stond al een tijdje een afspraak om een keer bij Echt Ewald een akoestisch optreden te doen. De release van de nieuwe single was de perfecte aanleiding en dus trok een afvaardiging van de band (Jan, Edwin, Luc en AA) richting Eindhoven. Interviewtje, twee liedjes spelen (Dieper en Je Zult Het Nooit Weten) en klaar. Leuk. We hebben meteen nog een paar jingles opgenomen ook, waar Ewald vervolgens mee aan de slag zou gaan.

Middagje werken en op naar…

De Salon, Vlaardingen
…waar we een rommelig optreden geven. Niet dat het publiek er veel van gemerkt heeft (zo slecht was het nou ook weer niet, en routine en zweet maakt veel goed) maar uit de kleedkamer werd enig gegrom waargenomen. We maken het volgende keer goed, Vlaardingen! Het kost enige moeite om Ton mee te krijgen; hij was in een goed gesprek met Ben verwikkeld.

Naschrift 2010:
Ik kan me er niks van herinneren en dat Echt Ewald ergens in mijn audio-archief te vinden is betwijfel ik. Mocht het opduiken hoor je het.