17/02/2002 – In de studio Dag 8

De voorlopige laatste dag met de hele band in de studio, deze keer om de noeste arbeid van de afgelopen week op het gemak te beluisteren, de koelkast leeg te maken, en een werktape te maken waarmee Jan, Edwin, Luc en ik onze partijen kunnen opzetten. En om de aanhang te laten horen waar we de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest.

De Rhodes-partijen zijn bijzonder smakelijk. Al luisterend doet het me alleen nog maar meer verlangen naar het moment dat Jan en ik aan de slag kunnen en 2, 3, 4 of 30 gitaarpartijen inspelen. Dat zal echter nog wel een paar weekjes kunnen gaan duren. Nou ja, dat geeft ons in ieder geval tijd om over de partijen en kleuren na te denken.

Het is een mooie afsluiting van een leuke, productieve en creatieve week. Moeten we vaker doen. (Ik heb vandaag de tekst van een nieuw nummer afgemaakt, ook dat gaat door.) Maar eerst deze afmaken.

Groet,
AA

ps
CD heenweg: London Calling – The Clash
CD terugweg: Beach Boys – Carl & The Passions/Holland