24/02/2002 – Omroep Brabant, Gedane Zaken, Studio Eindhoven

Opstaan doet soms pijn. Ik was na het optreden in Rotterdam rond half 4 thuis en dan is om 8 uur opstaan pittig. Mijn bandgenoten hadden nog een uurtje minder slaap gehad en Jan, arme Jan, nog eens een half uur of zo minder. We hadden om 10 uur afgesproken in Eindhoven, waar het enkele bakken koffie later meligheid troef was.

“Gedane Zaken” is een programma waarin vooral over zaken gesproken wordt en in het geval van één zakenmannetje ook nog vrij luid. En er was een afvaardiging uit de Roosendaalse wereld van plooirokken en chokers. Een hoog “stukje”, “target”, “golfen” en ander bla bla gehalte. Gelukkig was In ‘t Wild er om het toch de moeite van het beluisteren waard te maken. We speelden vier nummers (Dieper, Droom, Je Zult, Hart). En ondanks het vroege tijdstip en de paar uur slaap, beiden vaak funest voor zangers, bracht Luc het er goed vanaf. Weer een ervaring rijker.