01/06/2002 – Bier- & Haringfeesten, Vlaardingen

Ondanks het vroege tijdstip (van 12 tot 2 ‘s middags) een waar feest. In 2000 hebben we ook al eens op deze lokatie gespeeld. Nu staan er op het plein ook weer een goede 1000 of zo mensen, de meesten met bier in de ene en haring in de andere hand, enthousiast en aanwezig. De zon schijnt, wat mij natuurlijk weer een verbrande schedel oplevert, het is een graad of 22, kortom, alles pico bello in orde. Rustig aan met het bier en de haring, want die avond wacht Plan-C.

Als ik na een wandeling over de jaarmarkt Vlaardingen uitrijd, gaat de telefoon: “We staan met een lekke band net achter de tunnel.” Wachten op de ANWB, zon, kletsen, wat een mooi leven. De meneer van de ANWB vervangt de band en we kunnen verder. We hebben een paar uur over, dus stoppen we op een parkeerplaats, slaan proviand in en doen een tukje.