07/09/2002 – Brasfeest, Soerendonk

Na twee jaar afwezigheid traden we weer op tijdens het jaarlijkse Brasfeest. Het aanzien van de kleedkamer was eigenlijk al veelzeggend: ruim, schoon, bloemetje op tafel, gevulde koelkast en koffie en sterke drank. Een groot podium, met twee loopbruggen naar twee kleinere podia, ROCK ‘N ROLL! Om onverklaarbare redenen was er niemand bereid gevonden om met de band mee te gaan. Enfin, dan maar zelf al die drank wegwerken, ik bedoel, opbouwen en afbreken.

De twee sets voor het “erotisch vermaak” waren kort, voor een publiek dat zich duidelijk aan het opwarmen was voor wat komen ging. We speelden lekker, het stond als een huis, en het geluid was ook nog eens prima. Met een goed gevoel maakten we ruimte voor onze collega artiesten.

Geinteresseerden in de “pauze act” kunnen wellicht bij V8 of RTL5 of zo aan hun trekken komen. Ik beperk me in de details tot deze twee observaties: toen de laatste act klaar was had ik de pech bijna tegen een meneer met ontbloot lid op te botsen. Omdat de toch al zwaar geschapen meneer zijn geslacht middels een cockring in gezwollen staat hield had het nog het meeste weg van een pasgeboren biggetje. De tweede observatie was de man met de baby op de arm die bij het gezelschap hoorde; blijkbaar partner en kind van één van de dames: “Kijk Pietje, dat is mamma aan het werk”.

Rond half drie gingen we het podium op voor een derde set van ongeveer 90 minuten. De activiteiten van de dames en heer hadden vooral op de twee kleine podia hadden plaatsgevonden en bij het grote podium stonden vooral veel meisjes. En “Meisjes zijn het allermooist op aard!”

Goed gespeeld, veel gelachen. Ik was rond half acht thuis.

zomerbrasfeest.nl

___

aanvulling 07/04/2013:
ik kwam op een harde schijf wat ytmidm videos tegen die nog niet op youtube staan. dit is er eentje gemaakt tijdens het brasfeest in 2002.

wat waren we jong…

we [ytmidm] zijn gisteren bij elkaar geweest, om bij te kletsen en om plannetjes te maken. binnenkort meer daarover.