02/04/2005 – In de studio Dag 4

Een welbestede, mooie lentedag. Ondanks het schitterende weer zochten we vandaag de warmte van versterkers, computers en studioverlichting op. Bij aankomst, nog nagenietend van de heerlijke lentezon, was onze nieuwe mixheld Dennis al bezig met de eerste werkzaamheden aan Als Ik Alles Geef. Naast het mixen van dit nummer op deze zonovergoten dag konden we meteen een aantal sjablonen maken voor de andere tracks, zodat een aantal afstellingen niet telkens opnieuw uitgevogeld hoefde te worden. En terwijl Ton er vandoor ging om elders in Rotterdam op een terras van de zon te genieten, werkten Gijs, Dennis, Edwin en ik op ons gemak aan Als Ik Alles Geef en Ze Draait. Gelukkig was Ton op tijd terug om mee te beslissen over een aantal partijen, ondanks het mooie weer. Ja, okay, ondanks het goede gevoel waarmee ik de studio verliet, had ik toch wel een beetje van de zon willen genieten. Guess what…morgen schijnt de zon weer. Volgens mij hebben we nog nooit zo goed geklonken. We gaan op 21 april verder.