29/05/2010 – Besloten, ‘t Wild

afgelopen zaterdag was het dan zover: de reunie van ytmidm/itw op het feest van ton + yvonne. een laatste repetitie op donderdag verliep vrij soepel. de meeste spinnenwebben waren inmiddels verdwenen, teun had mijn cabinet gerepareerd (dank!), en buiten wat fysieke problemen (blaren) en wat meer grijze haren was het net alsof we niet gestopt waren.

en dat gold ook voor het optreden. af en toe wat slordig, maar met al het enthousiasme en plezier die we vroeger meestal bij de optredens hadden. de setlijst was een dwarsdoorsnee van covers en wat eigen werk. ik denk dat we een goede anderhalf uur hebben gespeeld, inclusief een nummer dat we niet hadden gerepeteerd.

het weer was eigenlijk de enige tegenvaller van de avond. gelukkig hadden ton + yvonne een vooruitziende blik want de tenten en kachels waren niet overbodig. naast spelen en bijpraten met oud-bandgenoten (hoewel de tijd niet veel vat lijkt te hebben op ons; het is alsof we mekaar wekelijks zien en spreken) was het ook goed om even met oude bekenden bij te kletsen, of ze simpelweg te zien en te groeten. en drank en barbecue.

het was ‘n leuke, gezellige avond. bedankt ton + yvonne! en ik ben blij dat we deze kans genomen hebben om weer eens te spelen. het is als fietsen.

– antal, 31/05/2010

ton heeft foto’s: