Het In ‘t Wild Archief

een tijdje terug kwam ik een schijf tegen met daarop het gehele archief van de in ‘t wild website. nu was één van de redenen om de website uit de lucht te halen dat er nauwelijks meer bezoekers waren. niet gek natuurlijk als de band al een tijdje in ruste is. ook de verslagen en foto’s van optredens en zo zijn toen gesneuveld.

mijn plan is om die verslagen en foto’s hier -in chronologische volgorde- te plaatsen, deels ingekort, deels met aanvullende opmerkingen. ook wil ik in de komende tijd live opnames en videos proberen terug te vinden en ergens online te zetten. er is geen einddatum of tijdpad. we gaan gewoon beginnen.

aanvulling 19/01/11:
de belangstelling valt tegen. het grootste deel van het digitale archief staat inmiddels online. het scannen van foto’s, het oppoetsen van audio en video, en andere aanvullingen gaan voor nu de ijskast in.