27/04/2012 – Besloten feest, De Sleutel, Maren-Kessel

Dat de wonderen de wereld niet uit zijn bleek een maand of zes terug: Edwin en Helma kondigden aan te gaan trouwen. Reden voor een feestje. En reden om de band weer eens bij elkaar te halen. Gisteren was het zover.

Een prima avond, oude bekenden, gelukkige en blije gezichten, mooie mensen, het goede gevoel van even thuis zijn. Edwin had de avond muzikaal tot in de puntjes samengesteld, met een goede opbouw naar de live bands, en een fijne cooldown aan het eind van de avond.

Eerst was het de beurt aan zijn nieuwe band, waarvan ik [kluns die ik ben] de naam telkens vergeet [Second Line Iets Iets]. Covers met een New Orleans/loungejazz-achtige feel. Leuk.

Als we met YTMIDM het podium weer eens opzoeken, is het eigenlijk altijd meteen vertrouwd. Een volle zaal, een goede setlijst, stampen, knallen en vlammen. Fijn om op het podium te staan. Kortom, het was een leuke avond.

Er zijn foto’s gemaakt. Ik heb ze niet. Misschien later.

Antal