16/05/2014 – Flora, Boskoop

Onze terugkeer naar Boskoop vorig jaar was goed bevallen, zowel bij ons als bij de familie Dufais van Flora Boskoop. Zeker voor herhaling vatbaar. Dus toen we gevraagd werden om op het huwelijksfeest van Martijn & Brenda Dufais op te treden hoefden we niet lang te denken. En het viel ook nog eens mooi samen in het weekend dat we ook op het feest van Stefan & Dianne zouden spelen. Twee dagen achter elkaar spelen? Ja, graag!

Ik heb al vaak over de gastvrijheid in Boskoop geschreven, en ook deze keer was het weer prima en tot in de puntjes geregeld. Kleedkamers, koffie, maaltijd, geluid, licht, leuke mensen, rust, tijd… Zo kan het dus ook!

En wat een mooi weer!

16/05/2014 Flora Boskoop 16/05/2014 Flora Boskoop

Jan-de-geluidsman zorgde voor een degelijk geluid, in de zaal en op het podium, hoewel de doeken (de theaterzaal was voor de gelegenheid helemaal in het wit ingericht) een deel van het podiumgeluid absorbeerden.

Het publiek was -zeker aan het begin- wat timide. Dat is wel vaker bij trouwfeesten; niet iedereen kent elkaar (goed genoeg) om helemaal los te gaan, het is vaak al een lange dag geweest, en bovendien staat niet de band maar het bruidspaar centraal. In de tweede set kwam het helemaal goed, zeker toen Brenda en (volgens mij) haar zus op het podium Tubthumping mee kwamen zingen.

Een leuke avond in Boskoop. Zoals altijd perfect verzorgd. Een mooi bruidspaar, een mooie zaal, een mooi publiek. We hebben goed gespeeld. Een mooi begin van het weekend. En morgen mogen we weer!

Gelukkig hebben we de foto’s nog… Tja, deze keer niet; we zijn zonder huisfotograaf op stap geweest.