Kermis in ‘t Wild

Donderdag is terugkijkdag, maar deze keer ook vooruitblikdag. Net als vorig jaar spelen we op de eerste zondag van juli (aanstaande zondag dus) tijdens de Wildse Kermis bij de Wildse Hut in ‘t Wild. Het is al bijna een traditie. Zo mooi weer als vorig jaar zit er helaas niet in, maar de weersberichten zijn positief. En na de afgelopen weken is een dag zonder regen al iets om heel blij van te worden. We beginnen rond een uur of drie, half vier, en spelen door tot het donker wordt of de liedjes op zijn. Hopelijk zien we je zondag. Oh, en zaterdagavond spelen onze vrienden van Outline @outlinecoverband. Leuk bandje, dus ga kijken en luisteren! Zeg maar dat wij je gestuurd hebben. #tbt #ytmidm #ytmidmarchief

Een foto die is geplaatst door Yoe Teek Mie In De Meeling (@ytmidm) op

Beetje laat, sorry.

Zondag 3 juli vanaf een uur of 3 dus, op de Wildse Kermis bij de Wildse Hut in ‘t Wild.

Tot dan!

Antal