De zomer voorbij

29C celsiusTerwijl de mussen gebraden en wel van het dak vallen (als ik dit tik is het hier in Made zo’n 29C) zit de zomervakantie er al weer nagenoeg op. Voor de inwoners van het pittoreske en rustige ‘t Wild is daarmee de rust ook meteen voorbij. Want komende week komt YTMIDM weer bij elkaar en beginnen de repetities. Zin in.

Tegenwoordig repeteren we in de aanloop naar een of meerdere optredens een keer of drie, vier. Deels om voor wat betreft het “vaste” repertoire het geheugen wat op te frissen -wat in het Engels zo mooi “muscle memory” heet. Maar ook om nieuw materiaal uit te proberen. En om wat nieuw eelt op de vingers te krijgen.

Het eerstvolgende optreden is tijdens de Boskoopse Braderie op 23 september. Boskoop is bekend terrein, veel goede herinneringen, en altijd een fijn en enthousiast publiek. Als moeder natuur (het weer) meewerkt, belooft het een mooie avond te worden. Hopelijk zien we je dan.

Boskoopse Braderie - De zomer voorbij

Voor daarna hebben we nog geen optredens staan. Er zijn wat contacten en voorzichtige opties, maar nog geen concrete data. Die komen wel weer, en dan lees je het natuurlijk hier. En heb je een kroeg, of organiseer je een feest of zoiets dergelijks, en wil je ons boeken, neem dan contact met ons op. En zegt het voort!