15/04/2017 – Feest Jeroen & Yvonne, ‘t Woud, Oss

Het was alweer even geleden. September vorig jaar, in Boskoop, om precies te zijn. Nu zullen we het spelen en optreden niet zomaar verleerd raken. Maar het voelde wat vreemd, zo lang niet op een podium.

Gelukkig waren daar onze vrienden Jeroen & Yvonne en hun driedubbel feest! En dus rolde de bandbus zaterdag rond een uur of zes de parkeerplaats van ’t Woud (mooie zaal!) in Oss op, en stonden we een klein uur later -na wat improviseren met het compacte podium- klaar voor de soundcheck. Koffie?

Nadat ze de gasten verwelkomd had, zong Yvonne voor Jeroen a capella Evergreen van Barbra Streisand. Wat mij betreft het hoogtepunt van de avond.

Jeroen & Yvonne hadden een lijstje met verzoeknummers doorgegeven; een aantal liedjes die voor hen, voor de Bobs (de vriendengroep) en ook voor ons speciale betekenis hebben. Daarnaast hadden we ook weer wat nieuw repertoire toegevoegd. Al met al kwamen we op 41 nummers, met het gewicht aan het begin van de tweede set, incl. een paar brokken in de keel.

En Vincent ! Vincent, broer van Jeroen, zong Angels. Hij was een paar weken eerder naar de repetitie gekomen en had het liedje een keer of twee gezongen. Zat goed. En zaterdag zat het prima.

Kortom, het was een mooie avond, daar in ‘t Woud. Stiekem toch aardig wat mensen die ons nog niet kenden, of nooit gehoord en gezien hadden. Weer wat zieltjes gewonnen.

Eerstvolgende optreden is AktiePop, op 21 mei. Tot dan!

Angels met Vincent (foto: Jeroen & Yvonne)
Angels met Vincent (foto: Jeroen & Yvonne)
Yvonne zingt Evergreen (foto: Luc)
Yvonne zingt Evergreen (foto: Luc)

Yvonne houdt het kort (foto: Luc)
Yvonne houdt het kort (foto: Luc)
Opbouw in 't Woud (foto: AA)
Opbouw (foto: AA)
Klaar! (foto: Luc)
Klaar! (foto: Luc)
Doorkijk in 't Woud (foto: Edwin)
Doorkijk (foto: Edwin)
Het kantoor (foto: AA)
Het kantoor (foto: AA)
Ton (foto: AA)
Ton (foto: AA)

Persoonlijke noot: ik was wat afwezig. Ik was er wel, maar niet helemaal. Dus m’n excuses als ik je voorbij gelopen ben of met een glazige blik heb aangekeken. Er wordt aan gewerkt.