21/05/2017 – Aktiepop, Lithoijen

21/05/2017 - Aktiepop, Lithoijen

Fijn om weer op Aktiepop te spelen. We weten waarvoor, of beter, voor wie we het doen, het is altijd perfect georganiseerd, en altijd gezellig. En Moeder Natuur helpt nog een handje mee ook, want het is verrassend mooi weer.

Over ons optreden heb ik eerlijk gezegd weinig te melden. Een zender die ermee nokt, een kabel die spontaan uit het orgel valt, een drumstok die wordt “onthooft” (sic); het gebeurt en we dealen ermee. We hebben aardig gespeeld, hoog tempo, ‘n beetje gejaagd misschien. Leuk publiek. Een beste zondagmiddag.

En dan kijken we alweer vooruit naar de volgende: Mennus, aanstaande vrijdag. Het belooft een warm Hemelvaartweekend te worden. Zeker in een tent. En dan heeft dit bandje veel vocht nodig…

Aktiepop
Foto: Gerald Lankamp

Foto's van ons optreden tijdens Aktiepop. Mijn verslag vind je hier:…

Geplaatst door Yoe Teek Mie In De Meeling op Donderdag 25 mei 2017