23/11/2019 Café de Poot, Lith

Voor het eerst met zijn vijven, voor het eerst met dit klein zangsetje, voor het eerst in lange tijd geluid door Gijs. We gaan op tijd naar Lith zodat we eventuele plooien op het gemak kunnen gladstrijken. Maar er zijn geen noemenswaardige plooien om glad te strijken. Alles gaat vlotjes. Opbouwen, koffie, soundcheck, nog wat koffie, een pilsje, wachten.

De zaak loopt al vroeg vol, dus als we tegen tienen het podium opgaan, gaan we er meteen tegenaan. En het publiek ook. En niet alleen vooraan. Iedereen doet lekker mee, altijd fijn. We spelen goed. Af en toe ietwat snel, hier en daar een hobbeltje, maar dat hoort bij het bandje. En we lossen alles goed op.

Aardig wat -voor mij- bekende gezichten, fijn om jullie te zien. Goed ook om Jan & Juliëtte te zien. Een gezellige avond.

AA