Hoe nu verder?

Deze dag begint met het zetten van een dikke streep door de resterende data in de YTMIDM-agenda. Voor zover het nog niet duidelijk was: de geest is opnieuw uit de fles. De gisteren afgekondigde nieuwe maatregelen zijn fors, weer bijna naar het niveau van het afgelopen voorjaar.

Het zal een flinke tijd, sowieso meer dan die vier weken, gaan duren voor die geest weer enigszins terug in de fles gepropt zal zijn. Het zou me niet verbazen als we tot eind december met de huidige beperkingen te maken zullen houden. Als ze niet nog verder aangescherpt moeten worden.

Voor ons betekent het dat we dit jaar niets meer doen. Hopelijk kunnen we de boel voor wat betreft repetities in het voorjaar weer opstarten. Aan optreden denken we voorlopig maar niet. Jammer, maar het is niet anders. Bovendien, er zijn belangrijkere zaken.

Blijf gezond! Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Antal