30/05/1999 ‘t Metieske, Sevenum

Onder de dreiging van onweer (‘t was een warme week geweest) een optreden tijdens de kermis van Sevenum. Net nadat we alles goed en wel opgesteld hadden, begon het. Er zat niet veel anders op dan de boel zo goed mogelijk onder te dekken (want we speelden op het overdekte terras van Café ‘t Metieske) en te wachten.

Een uurtje later dan gepland gingen we het podium op. Er was niet veel publiek op dat moment, maar al spelende werd het steeds drukker. En tijdens de derde set stond het goed vol. Tamme reactie overigens, alsof de schrik er nog in zat. Ach ja, het was benauwd en warm. Belinda heeft wat foto’s gemaakt, waaronder de officiële bandfoto voor 1999.

Aanvulling van Ton: Ik ben daar trouwens gigantisch op mijn bek gegaan. Je weet wel toen ik van het podium viel doordat het enigzins nat was geworden. Je kunt er trouwens na afloop enorm lekker eten. Complimenten voor de kastelein!!!

yoe teek mie in de meeling 1999