03/06/1999 – Madison’s Breda

Madison’s is een vrij nieuw Grand Cafe/Restaurant dicht bij het centrum van Breda. Sinds een paar weken hebben zij op donderdag en zondag bands. En op deze snikhete donderdag was het YTMIDM. Probleem van de lokatie is dat het niet in het uitgaanscentrum van Breda (waar het op donderdag erg druk is) ligt. Dus de mensen moeten echt naar ons/Madison’s komen.

Bij aankomst bleek de zaal nog flink gevuld met dinerende Bredanaars, waardoor de soundcheck pas rond half 11 kon plaatsvinden. Rond diezelfde tijd begon het buiten te onweren, en (je voelt hem al aankomen) dus was er niet veel publiek. Maar het was gezellig, en de mensen die er waren hebben een YTMIDM in optima forma gezien. Martijn heeft wat foto’s gemaakt (waarvoor dank).

Altijd lekker, zo’n paal voor het podium Madison’s, Breda – 06/1999 #ytmidmarchief #ytmidm #yoeteekmieindemeeling

Een bericht gedeeld door Yoe Teek Mie In De Meeling (@ytmidm) op