17/03/2001 – Maasland FM, Oss / Tapperij de Beurs, Schijndel

Een heel uur te gast bij Maasland FM, te beluisteren in Oss en omgeving. Naast interviews en onze muziekkeuze kreeg het luisterpubliek een tweetal nummers te horen in een “unplugged” versie: Dieper en Droom Nog Eén Keer Van Mij. Daarna was het op naar …

Schijndel! Klein podium! Maar zoals Ton eerder al schreef, er is geen podium zo klein of we passen erop. Hoewel het niet echt druk was, hebben we lekker gespeeld. Vanaf het eerste nummer stond het als een huis. De band groeit per optreden, en dat werpt zijn vruchten af.

Sinds een jaar of wat spelen we “Eén Dag Op De Grens” van Bløf. Zo ook deze zaterdagavond. Tijdens het nummer kwam iemand naar het podium en riep me in mijn oor dat de Chris Götte, de drummer van Bløf, die middag bij een motorongeluk om het leven was gekomen. We hebben het optreden aan hem opgedragen.

AA

Naschrift 2010:
Ik weet niet of er opnames gemaakt zijn bij Maasland FM. Wij hebben ze niet.