16/06/2001 – Puddingpop, Ysbreker, Leusden

Via via waren we uitgenodigd voor het Puddingpop-festival. Andere namen op de affiche waren o.a.Dilana Smith, Skik en De Dijk. We hadden ervoor gezorgd dat we ruimschoots op tijd in Leusden waren, zodat we ons niet hoefden te haasten. Alles was tot in de puntjes georganiseerd, de organisatie was aardig en behulpzaam, brood, koffie en drank stond in voldoende mate in de kleedkamer, en het podium was groot en hoog. Nadat het rappende gezelschap van het podium was gewerkt door de organisatie konden we opbouwen, soundchecken en spelen. De tent vulde zich langzaam, een paar 100 man bij aanvang, en pak ’em beet 1000 man aan het einde. Het was nog relatief vroeg dus het viel alles behalve tegen. Goed gespeeld, strak en compact, vrijwel alleen eigen nummers. Het publiek reageerde positief, en de mensen van de organisatie en de afvaardiging van Munich die we spraken waren enthousiast. Wellicht dat we later nog eens in de Ysbreker te zien zullen zijn. In colonne op naar Naaldwijk.

AA