14/06/2001 – Theater De Naald, Naaldwijk

(Lang leve ik.) De Theaternacht in Naaldwijk is een jaarlijks terugkerend fenomeen, de afsluiting van het theaterseizoen, waarbij gedurende twee avonden in de verschillende zalen bekende en minder bekende artiesten akte de presence geven. Zo ook In ‘t Wild. In de grote zaal nog wel. Op deze donderdagavond was er nog een extra avond georganiseerd voor de Rabobank. Er waren optredens van o.a.Jan Rot, Mieke & de Giga-band (Mieke van de Gigantjes), Helene d’Anjou en Marijke Boon. En niet te vergeten de Rabo Twirl Group. Wij zouden een optreden van een uur geven in de grote zaal. Aankondigingen werden verzorgd door haar van het Bengske (Tilburgs vermaak op Omroep Brabant). Vrienden voor het leven…

Het theaterpubliek is toch weer net iets anders dan het publiek dat je normaalgesproken bij een In ‘t Wild-optreden zult tegenkomen, dus was het even afwachten wat de reactie zou zijn. We hadden de set niet ingrijpend aangepast, eigen nummers en een paar covers. Het viel redelijk, de reactie bij ons optreden was zoals bij de andere optredens die we gezien hebben. We zetten in ieder geval een goede show weg, en keken naderhand met tevredenheid terug op deze avond.

AA