24/04/2002 – Omroep Brabant, Middagcafé, Studio Tilburg

Het Middagcafé hield op te bestaan. In oktober vorig jaar waren we ook te gast in dit radioprogramma, en deze keer zouden we in de laatste week een akoestisch optreden verzorgen. Naast twee nummers van Ogen Vol Vuur speelden we ook akoestische arrangementen van twee nieuwe nummers: Dansend Op De Wolken en Niemand. Binnenkort staan enkele van de gespeelde nummers op de website. Het ging lekker en de nieuwe nummers kwamen er goed uit. Een goed gevoel.

Overigens is het jammer dat het programma ophield. Naast de soms interessante gesprekken en vele live-optredens, betekent het voor een viertal Tilburgers dat ze op zoek moeten naar een ander adres waar ze gratis koffie en broodjes krijgen en twee uur van de dag kunnen doorbrengen.

Naschrift 2010:
Mijn herinnering aan die ruimte in Tilburg, op een steenworp van het ziekenhuis, is een bitterzoete; het was de laatste keer dat mijn moeder (samen met mijn tante) bij een “optreden” kon zijn.