30/04/2002 – Tent, Boskoop

De opkomst viel wat tegen. We zijn in Boskoop verwend met een enthousiaste en flinke hoeveelheid fans, en ze waren er simpelweg niet allemaal. Wat ook niet hielp was gratis entree bij het voorprogramma en bij ons een vrij prijzige entreeprijs. Enfin, die paar honderd mannen en vrouwen die er wel waren zagen en hoorden een redelijk optreden. Zij die op het podium stonden hoorden een bak herrie; dankzij de weerkaatsing van al het podiumgeluid via het tentdoek was het erg moeilijk om een balans te vinden. Vanzelfsprekend hebben we het Boskoops volkslied (“Ik wil je”) meerdere keer gespeeld, geduldig uitgelegd dat we alleen nog Nederlandstalige liedjes spelen (en “Nelli” is geen Nederlandstalig liedje, echt waar, echt…), veel fathats verkocht, het Boskoopse bier getest en de nodige frikadellen naar binnen geschoven. Het was al met al weer een feest in Boskoop.