18/05/2002 – In de studio Mixen

Inmiddels is het 18 mei 2002 en zijn we weer enkele stappen verder. Frits en Rick hebben in de rest van april vooral de mix voorbereid, waarna op 1 mei het daadwerkelijke mixen is begonnen. Ondertussen is er voor twee nummers trompet opgenomen, hebben we nog wat lapwerk verricht aan enkele nummers, en hebben we inmiddels de eerste ruwe mixversie in handen. Later deze maand volgen nog de saxofoon voor Red Me en meer mixwerk en in de loop van juni hopen we de tapes naar Attie Bauw te kunnen sturen voor het masteren van de CD.

We hebben nog geen albumtitel, artwork en single-kandidaat, weten nog niet wanneer en waar de cd uit gaat komen, en we weten zelfs nog niet 100% zeker of alle liedjes zo blijven, maar één ding is zeker: de cd wordt beregoed. In de komende tijd zullen we de nummers gaan opnemen in de live-set. Hier zijn alvast de titels van de liedjes: Wat Ik Niet Zag, Cirkels, Laf, Meer Dan Eén, Dansend Op De Wolken, De Hemel, Thuis, Doe Jij De Lichten Uit, Red Me, Het Valt Vast Niet Mee, Niemand, Iets In De Nacht, Zo Vreemd.

We houden je op de hoogte.

AA

Naschrift 2003:
Uiteindelijk zijn we na de zomer opnieuw aan de mix gaan sleutelen wat resulteerde in de definitieve mix. Ondertussen hebben we een titel gekozen, zijn er foto’s voor het boekje gemaakt, is het artwork ontworpen en hebben we de volgorde bepaald. De eerste single is Dansend Op De Wolken geworden, met een dance-mix als bonustrack. De release van de eerste single ligt vanaf 01/03/03 in de winkels, de cd Bijna Thuis is vanaf 17/03/03 te verkrijgen.