11/05/2002 – Harlekijn, Maarheeze

Bij aankomst waren Uli en Gijs net klaar met lossen, en dus konden we meteen aan de gang. Ondanks verwoede pogingen lukte het niet om een goed podiumgeluid te krijgen, om redenen waarmee ik u niet zal vermoeien. Het lukte gewoon niet. Sommige bassnoten waren bijna niet te horen, andere noten deden de spijkers uit de planken trillen. Uiteindelijk ging het allemaal net, maar echt jofel was het niet.

Hoewel het al weer even geleden was dat we in Maarheeze gespeeld hadden (volgens mij 11 maanden) was het niet druk. Gek omdat we hier toch veel fans hebben, en niet gek omdat het eerste van Maarheeze kampioen was geworden en dat gevierd werd met een receptie. De aanwezigen (toch nog een man of 100 denk ik) hebben een vrij goede show gezien van een hardwerkende band. Enkele nieuwe nummers, een paar nieuwe arrangementen, en veel zweet.