08/06/2002 – Rotaract, St.Michielsgestel

Weer zo’n mooie dag, met veel zon en lachende gezichten. Dezelfde mooie lokatie als vorig jaar, dus midden in het bos. Mooi hoor! Een groot podium, ‘n perfecte organisatie, barbecue, bar. Trouwe lezers herinneren zich wellicht nog dat we vorig jaar wat problemen hadden met de stroomvoorziening. Deze keer moet dat geen probleem zijn. De Bo-Rent aggregaat die buiten vrolijk staat te pruttelen krijgt echter naarmate de avond vordert toch ook wat moeite met het leveren van constante 220, en dus vallen zenders, effectpedalen, toetsen en allerhande andere gevoelige apparatuur af en toe weg. Mmm, we worden zo wel steeds beter in het opvangen van technische problemen. Goed publiek! Pak ’em beet 50 Rotaract-meisjes en jongens, en het lijken er wel 500. Een leuk optreden.