09/07/2004 – Glen Mills, Hoenderloo

Net als vorig jaar spelen we op de laatste schooldag voor de zomervakantie op de school waar Edwin lesgeeft. Docenten en ondersteunend personeel eten en drinken wat, de band zorgt voor de muzikale begeleiding en aan het eind krijgt iedereen een badminton-set voor gebruik tijdens de vakantie.

Eerdere akoestische optredens zijn ons wel bevallen. Bovendien is het voor ons een stuk gemakkelijker om met een beperkte backline richting Hoenderloo te gaan. En dus stellen we twee sets met eigen werk en een paar covers samen, repeteren een keertje en zijn een klein uurtje voor aanvang ter plaatse. Dan is het een kwestie van plaatsen van de microfoons, DI’s en monitors, even soundchecken en gaan. Goed gespeeld, vooral vrij en ongedwongen. Gelukkige mensen, want vakantie. Net als wij.

Antal