09/09/2005 – Bussum Cultureel/Wild-live

De zomer had net één dag langer mogen duren. Na een benauwde, zweterige drukkende dag vielen de eerste druppels terwijl ik op weg was naar het Gooi. En het werd er niet beter op naarmate de avond vorderde. Zeikende regen. Het mocht de pret bepaald niet drukken; het publiek trotseerde de regen en het was fijn om weer live te zijn. Saxgod Edgar speelde op een aantal nummers mee, Mixkeizer Gijs zorgde voor een perfect geluid en de band stond als een huis. Victorie voor een nieuw publiek. En steun voor het goede doel. Op de weg terug bleek het nog harder te kunnen regenen; het nabij Casa Tal gelegen Oosterhout bleek bijkans weggespoeld, en thuis aangekomen heb ik nog een hele tijd in de auto gezeten om te schuilen voor de stortbui en om het waterpeil wat te laten zakken.