25/06/2005 – In de studio Dag 7

Een lange en welbestede mix-dag (11 uur): we zijn klaar. En hoewel het voor een belangrijk deel punten op “i”-s zetten was, bleken de meeste punten het verschil te maken tussen een goede mix en een prima mix. Ik heb alles zojuist op mijn huistuinkeuken stereo terug beluisterd en potjandosie, wat klinkt dat lekker. Ik kan bijna niet wachten op de reactie van mijn bandgenoten, die nog onwetend zijn van de soms drastische verbeteringen die we vandaag hebben bereikt. En belangrijker nog, wat de reactie van u allen zal zijn. Dat zal echter nog even moeten wachten. Weet wel, geduld is een schone zaak. Volgende week worden de nummers gemastered, en ergens in de zomermaanden zullen we dan de boel laten persen zodat we rond september een nieuwe cd kunnen presenteren.