YTMIDM treedt op

Yoe Teek Mie In De Meeling treedt op 6 oktober a.s. op in De Hoeve in Lith, samen met twee andere bands. We sluiten de avond af met een set van een uurtje, rond middernacht. De opzet van de avond wordt vrij nostalgisch. Wij doen daar niet echt aan mee; we gaan uit van de covers die we eerder dit jaar op het trouwfeest van Edwin + Helma speelden, en mogelijk komt daar nog wat nieuw/modern coverspul bij. Van Stampensteijn!

De voorverkoop voor Maaspop start op maandag 17 september aanstaande. Vanaf dan kunnen er elke werkdag tussen 15.00 en 23.00 uur kaarten gekocht worden bij De Hoeve.

De entree van deze avond bedraagt vijf euro. Reserveren is niet mogelijk. De zaal gaat op 6 oktober om 20.00 uur open en het is belangrijk dat iedereen dan aanwezig is omdat de deuren van De Hoeve om 20.30 uur sluiten. Dat laatste is zeer zeker niet ons idee. Maar hou er rekening mee, zodat je niet voor een dichte deur staat.

6 oktober 2012 – maaspop @ de hoeve, lith
met topsound/story en pick-foges/atilla. ytmidm is de afsluitende band.

uit de krant (http://www.thuisinhetnieuws.nl/artikel/30854/maaspop-brengt-oude-topbands-terug-op-het-podium.html):
Lith (Lith): Drie bands die tussen 1970 en 2008 furore maakten in de regio keren terug op het podium. TopSound/Story, Pick-Foges/Atilla en You Teek Mie In De Meeling (YTMIDM) geven op 6 oktober een optreden in gemeenschapshuis De Hoeve in Lith. De voorverkoop voor Maaspop start op maandag 17 september aanstaande. Vanaf dan kunnen er elke werkdag tussen 15.00 en 23.00 uur kaarten gekocht worden bij De Hoeve. Op dit moment wordt er door de leden al druk gerepeteerd om er een weergaloos optreden van te maken. Niet alleen de oldies maar ook recentere hits zullen deze avond de revue passeren. De entree van deze avond bedraagt vijf euro. Reserveren is niet mogelijk. De zaal gaat op 6 oktober om 20.00 uur open en het is belangrijk dat iedereen dan aanwezig is omdat de deuren van De Hoeve om 20.30 uur sluiten.