31/05/2013 – De Lunenburg, Loosbroek

ik meldde het eerder al; ytmidm treedt [zo af en toe] weer op. dit weekend twee keer. vrijdagavond een terugkeer naar de lunenburg in loosbroek, en zaterdagavond in zaal borgondia in maarheeze.

na een paar repetities, die voor een belangrijk deel gewijd waren aan het losspelen van enigszins vastzittende spieren en het uitproberen van een stuk of 20 nieuwe nummers, was het vertrouwde gevoel er weer. vrijdag speelden we zonder marcel, zaterdag met z’n allen.

hoeveel keer hebben we wel niet in de lunenburg gespeeld? de vorige keer was -slik- in 2001. langer geleden dan ik dacht. ondertussen zijn zowel de lunenburg als wij veranderd. en ook hetzelfde gebleven. het was een besloten feest, bijzonder goed georganiseerd [helma!], met goed licht [dennis!], goed geluid [jeffrey!], goed buffet [de lunenburg!], goede drank [idem] en vooral goed gezelschap [dé bank!]. oké, een beetje timide, maar dat maakt niet uit.

we speelden goed. en de eventuele vlekjes maakten we goed doordat we er vol voor gingen. fijn om weer op het podium te staan. fijn om weer op het podium te staan met ytmidm.

en mooie foto’s gemaakt door willem van hooft. een selectie hieronder:

ytmidm terug in de lunenburg

ytmidm terug in de lunenburg - ton
ytmidm terug in de lunenburg - berti
ytmidm terug in de lunenburg - jan
ytmidm terug in de lunenburg
ytmidm terug in de lunenburg

ga voor meer foto’s naar de facebook pagina van ytmidm.

Antal