De website

Nadat we in 2008 stopten met de band is na een tijdje ook de website uit de lucht gegaan. Ik had de archieven in een blog ondergebracht, met foto’s en links naar video en audio. voor die anderhalve ziel die net als ik af en toe lijdt aan nostalgia.

Nu de band alweer een tijdje terug aan het front is werd het tijd om een nieuwe website te maken. Ik had vorig jaar een domein geregistreerd en een simpele webpagina online gezet. Maar ik zat wat aan te hikken tegen het overzetten van de archief-blog. Eerdere ervaringen met het omzetten van het ene naar het andere systeem waren bepaald geen feest geweest.

Allee, het is gelukt. De layout moet nog wat verder onder handen genomen worden, en hier en daar zijn nog wat onvolkomenheden weg te werken, maar we draaien.

Yoe Teek Mie In De Meeling is terug van nooit echt weggeweest, er staan een paar optredens gepland, en we hebben weer een volwaardige website.

Prettig weekend!
-Antal