8 maart! MKB Bar Contest!

Na vele lange jaren van afwezigheid keert YTMIDM zondag 8 maart terug naar waar het allemaal min of meer begon: de kantine van Maaskantse Boys, waar de oude hap van MKB3 een bar contest organiseert. Bar=bier+bitterballen, dus daar zijn we bij. Vanaf een uur of 4.

Het wordt een klein optreden, wat inhoudt dat we met beperkte middelen een hoop herrie gaan proberen te maken. U mag meezingen. En misschien trekt Berti z’n korte broek aan…

Het is openbaar, maar houd er rekening mee dat de ruimte beperkt is. Verder is de bal rond, speel je voetbal vooral zonder de bal, en moet er vaak iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Maar da’s logisch.

Zaterdag aanstaande zijn we natuurlijk eerst op dat andere vertrouwde podium te zien en te horen: De Hoeve, Lith, tijdens New Years Rock (newyearsrock.nl). Laatste kaartjes vliegen de deur uit. Tot dan!

AA

S.V. Maaskantse Boys
Sportpark de Liesdaal
Pastoor Roesweg 43
5398 HZ Maren Kessel