Afscheid van Gino

Gino in 2010Ik heb van het leven genoten!

We hebben vanmorgen afscheid genomen van Gino. Tijdens een drukbezochte en mooie herdenkingsceremonie spraken familie en vrienden over Gino, over hoe hij hun levens verrijkt had, en over wat hij voor hen betekende en betekent. Naast vele warme woorden, herinneringen en verhalen vertelden de sprekers stuk voor de intense en indrukwekkende wijze waarop Gino met het leven, zijn familie en vrienden, liefhebberijen, en ook zijn ziekte omging.

Gino heeft vele harten geraakt. Een groot voorbeeld voor velen. Wat een gemis.

De herdenkingsceremonie sloot af met wijze woorden van Gino: ”Het leven is kort, dus geniet.” Laten we daar met zijn allen nog meer dan ooit ons best voor doen.

Dag Gino. Rust zacht.

Namens De Bobs (onze vriendengroep) en YTMIDM wil ik iedereen bedanken voor de vele lieve reacties.

AA