Gino

Gino in 2010
05/04/1967-15/05/2015

Gisteren is na een lang ziekbed onze vriend Gino overleden. Hij werd 48 jaar oud.

Gino was vanaf het prille begin lid van YTMIDM. Hij speelde sax en percussie. Toen zijn gezondheid hem midden jaren negentig meer en meer parten ging spelen, moest hij afscheid nemen als actief bandlid. Achter de schermen bleef Gino betrokken bij de band. Ook in de vriendengroep waaruit YTMIDM ontstond had hij een belangrijke rol.

Gino heeft een groot deel van zijn leven te kampen gehad met zware, terugkerende gezondheidsproblemen. Wonder boven wonder lukte het hem telkens weer om de problemen te boven te komen en te herstellen. Maar het werd zichtbaar zwaarder, en de aanslagen op zijn lichaam begonnen steeds meer hun tol te eisen.

Voor zover het mogelijk is te vechten tegen de gezondheidsproblemen waarmee hij te kampen had, heeft Gino tot aan het eind zijn mannetje gestaan. Zijn kracht en moed waren bewonderenswaardig. Maar zijn lichaam was op.

We zullen Gino gedenken, als band en als vrienden, gezamenlijk en privé. We dragen hem bij ons.

Dag Gino. Rust zacht.

YTMIDM 1991
YTMIDM/ITW 2008 met de ereleden