Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza 2015

Als ik naar buiten kijk is het bijna niet voor te stellen (14C, buierig, grijs en grauw), maar het weer zal komende week opknappen. Met een beetje geluk wordt het eind van de week een graad of 22.

En dat komt goed uit, want op vrijdag 11 september speelt YTMIDM op uitnodiging van Nh1816 Verzekeringen tijdens “Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza” (www.alkmaarculinairplaza.nl), op het Waagplein in Alkmaar. Dat was vorig jaar een groot succes en dit jaar willen we er nog een schepje bovenop doen.

YTMIDM speelt vanaf een uur of negen. Voor ons treden o.a. Berget Lewis (met danseressen) en de Earthquake Brassband op. En aangezien het een smulfestijn is, zal een aantal Alkmaarse restaurants zich met lekkere gerechten en smakelijke wijnen en andere drankjes presenteren.

Kortom, een mooie nazomeravond met muziek, hapjes, drank en leuke mensen. Zeker als jullie erbij zijn.

Er zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar, dus wees er snel bij. Voor meer informatie en kaarten: www.alkmaarculinairplaza.nl

AA

Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza