08/07/2017 – Tuinfeest, ‘t Wild

We hebben vorige week het seizoen officieel afgesloten tijdens de Wildse Kermis. Als kers op de taart speelden we gisteren tijdens het tuinfeest van (onze) Ton, Yvonne, Willem & Daan als verrassing een setje. Zonder Edwin, die verstek moest laten gaan.

Het fraaie podium stond op een meter of tien van onze repetitieruimte. Inclusief disco dansvloer. En alles perfect geregeld (bedankt Ton!). Vrijdag repetitie, zaterdag spelen. Omdat we zonder toetsen zouden spelen was het hier en daar een beetje aanpassen. Ging prima.

Ton en Yvonne hadden een selectie uit ons repertoire gemaakt. Plus twee verzoeknummers, beide van de Kecks: Een Dag Zo Mooi en Paradijs.

Een Dag Zo Mooi hadden we nog niet eerder gespeeld. Er ging bij mij ook niet direct een belletje rinkelen. Ervaren bandje als wij zijn kostte ons het een paar keer doorspelen om het lied in de vingers te krijgen, ondanks de -voor de Kecks typische- knip/plak akkoordenprogressies. En het stond als een huis.

Paradijs hebben we ooit een tijdje op het repertoire gehad, volgens mij in de In ‘t Wild tijd. Een mooie afsluiter, met Willem op piano (goed gedaan, jongen!).

Nog één keer: showtime!

De uitnodiging verwoordde het goed: “Wij lopen al heel wat jaartjes mee, en zolang dat nog kan, willen wij jullie graag uitnodigen voor een feestje.” Vier mijlpalen: Ton & Yvonne worden dit jaar beiden 50, Willem 18, Daan 16. Genoeg goede redenen voor een mooi tuinfeest. En Ton & Yvonne -en nu de jongens ook- weten hoe ze een feest moeten organiseren. Dat bleek ook gisteren weer.

Ton, Yvonne, Willem, Daan, bedankt voor deze mooie avond, met familie, vrienden, bekenden, collega’s. Een goed begin van de zomerstop!

Antal

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1416407391773385.1073741860.114790801935057&type=1&l=34c088dcac