02/07/2017 – De derde Wildse Kermis, Wildse Hut, ‘t Wild

Driemaal is scheepsrecht. Voor het derde jaar op rij speelde YTMIDM op de zondagmiddag van de Wildse Kermis. En deze derde was onze beste. Lekker gespeeld, ontspannen sfeer, leuke mensen.

Na een week van regen en grijze luchten zag het er bij vertrek uit Made vrij somber uit. De door mij als zelfbenoemde weerprofeet al maanden lang beloofde zonneschijn en zomerse warmte leek ver te zoeken. Nee, niet ideaal. Maar na regen komt zon. Dus goede moed.

De middag begon met een optreden van Story. Vroeger beroemd en berucht in de regio. Nu wat rustiger, maar nog altijd rockend als de beste. Met een mooie mix van classics uit de jaren zestig en zeventig bracht Story de sfeer er goed in. De zon had zich inmiddels gemeld en de grijze lucht maakte langzaam maar zeker plaats voor een helderblauwe hemel met een enkele witte wolk.

De Wildse kermis is voor ons ook meteen de afsluiting van het seizoen.  En dus proberen we er telkens iets bijzonders van te maken. Naast een paar speciale -en eenmalige- covers hadden we Maddy van Bergen uitgenodigd om een aantal liedjes mee te zingen.

Nu doen wij dit kunstje al een tijdje. Nieuwe liedjes staan na één of twee repetities voldoende in de steigers om ze bij het volgende optreden te spelen. En we spelen ze dan beter dan tijdens de repetitie. Kwestie van focus.

Maddy van Bergen

Maddy blijkt dat kunstje ook te verstaan. We wisten al dat ze een mooie stem heeft. Maar ja, mooi zingen in de repetitieruimte is nog net iets anders dan mooi zingen op het podium. Nou, het ging verdraaid goed. Lekker ontspannen, en -in de woorden van Yvonne- “Stoer! Leuk en verfrissend!”.

Het was sowieso een leuk en relaxed optreden. Mede dankzij het goede geluid (Noll bedankt!) en de goede sfeer (’t Wild, bedankt!). Marisa, Arjan en iedereen van de Wildse Hut, dank je wel! Een fijne afsluiting van het seizoen 2016/2017.

Met dit goede gevoel gaan we de vakanties tegemoet. En daarna? We zullen zien.

Antal

Driemaal is scheepsrecht. Voor het derde jaar op rij speelde YTMIDM op de zondagmiddag van de Wildse Kermis. En deze…

Geplaatst door Yoe Teek Mie In De Meeling op Dinsdag 4 juli 2017

Bezoek onze Instagram voor meer foto’s.

“We’ll be singing”. Maar Tal haalt de hoge noten niet meer… (Video door Willem) #wildsekermis #ytmidm #yoeteekmieindemeeling

Een bericht gedeeld door Yoe Teek Mie In De Meeling (@ytmidm) op

Yo! #yoeteekmieindemeeling #ytmidm #wildsekermis

Een bericht gedeeld door Yoe Teek Mie In De Meeling (@ytmidm) op