Even bijpraten?

Hoi, alles goed? Tijd niet gesproken. We hebben niet veel te melden gehad, dus dat heeft er zeker mee te maken. En ook nu is er niet echt iets meldenswaardig. Toch wil ik je even bijpraten.

Na de lockdown eind vorig jaar hadden we niets meer gedaan, buiten één repetitie voor het optreden op de Wildse Kermis tijdens het corona interbellum van eind juni/begin juli (je weet wel, dat Dansen met Janssen van Hugo de Jonge en een paar weken later die enorme explosie aan besmettingen). De vakanties stonden gepland, meer gespreid dan voorheen. En dus zijn we pas vorige maand weer begonnen met repetities.

Die repetities besteden we nu met name aan ‘nieuw’ repertoire (een lijst van zo’n 50 liedjes). Daarnaast stoffen we ‘oud’ repertoire af; liedjes die we ooit gespeeld hebben en die we een nieuwe kans willen geven. En we repeteren vooral om samen muziek te maken, vrienden onder elkaar, inclusief derde helft.

Zoals het er nu voorstaat komen er dit jaar geen optredens meer. Er stond er eentje met potlood ingepland, maar dat kon om logistieke redenen niet doorgaan. En in alle eerlijkheid, kijkend naar de cijfers is het de vraag of het wijs is om de komende tijd in een kroeg of zaaltje te gaan staan.

Voor volgend jaar staan alvast een paar optredens gepland (besloten, sorry). Ik denk dat daar snel weer wat data bijkomen. Zodra we iets weten, lees je dat hier. Of op Facebook. Of Instagram. Of je hoort het van iemand. Je weet hoe die dingen gaan.

Ondertussen hebben we af en toe een filmpje. Zoals dit, van afgelopen dinsdag:

Dat Angels blijft gewoon een ijzersterk liedje. Waar is Robbie Williams trouwens gebleven? Heeft hij na die crooner plaat nog iets gedaan? Laat maar, ik kijk wel op wikipedia.

En ik houd je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rond YTMIDM.

Tot de volgende!

Update 26/11/2021: En toen ging de boel weer plat. Tot later.