12/01/2001 – De Kwieb, Heeze

Cafe De Kwieb in Heeze had ons ook dit jaar weer uitgenodigd te komen spelen. Het gewijzigde repertoire en 2 sets in plaats van 3 was voor hen geen enkel probleem.

Het blijft leuk spelen op het kleine maar gezellige podium van De Kwieb. Wat het publiek al meteen opviel was het extra licht dat we tegenwoordig meenemen. Het geeft, zeker in combinatie met de rook, wat extras aan het optreden.

Uiteraard was er weer een grote delegatie fans uit Maarheeze en omgeving op dit optreden af gekomen. Dit was voor ons toch wel spannend want hoe zouden de die-hard fans reageren. Gelukkig was de reactie over het algemeen zeer positief. Zelfs de allernieuwste nummers werden met enthousiasme ontvangen.

Het omkleden bij De Kwieb blijft spannend. Het trapje naar de zolder is al niet al te stevig en het gat waar je door heen moet is ook niet echt groot. Ik heb dan ook meerdere malen deze avond m’n kop gestoten. Maar het belangrijkste was dat zowel het publiek als het personeel echt enthousiast waren. En dat bevestigt ons meer dan voldoende dat we op de goede weg zijn.

Ton