19/01/2001 – Time-Out, Gemert

Time-Out in Gemert. De mega-disco van Brabant. Daar sta je dan op een vrijdagavond in het cafe. Na de controle op de brandveiligheid van alle cafe’s etc (na Volendam) was ons podium zo mogelijk nog kleiner geworden doordat de vluchtweg via de nooduitgang naast het podium vrij moest blijven. Maar zoals in het verleden al vaker is gebleken, is geen podium zo klein of we passen erop. Na het nodige meet- en paswerk stonden we er dan ook eindelijk.

Ook Luc Key van C-Sound was vanuit Hoek van Holland helemaal naar Gemert gekomen om voor ons het geluid te verzorgen. De rit was toch wel langer als hij had gedacht. We waren in ieder geval blij met z’n komst want de huisinstallatie van de Time-Out behoeft wel enige professionele bediening.

Op vrijdagavond gaat het er allemaal wat rustiger aan toe in de Time-Out. Publiek loopt rustig door alle geopende zalen en zo ook door de zaal waar wij stonden te spelen. Het is dan wel fijn om te merken dat we de meeste passanten dusdanig kunnen boeien dat ze voor de rest van de set blijven staan. Een enkeling is zelfs meer dan enthousiast. Wellicht heeft het feit dat zij familie van Ton was hier iets mee te maken. Gelukkig waren ook de buren van Jan weer aanwezig.

Time-out is een prachtig complex en het optreden was zeker goed. Al hoop ik wel dat we in de toekomst eens een keer op het grote podium kunnen staan zodat we Gemert kunnen laten zien dat we ook voor het grotere werk klaar zijn.

Ton