30/03/2001 – Café de Flip, Wageningen

Aaargghhh. File bij Wageningen! Een uur lang Willem Alexander en Máxima op de radio en geen ontsnapping mogelijk. (Ja, ik weet het, ik had ook gewoon een cd op kunnen zetten, maar in het kader van je-moet-weten-waar-je-het-over-hebt-als-je-er-tegen-bent, luisterde ik toch ook maar.)

Ik wist van een vorige keer dat Café Flip klein is. Echt ideaal was het podium niet, en daar kan niemand iets aan doen. Door de ligging van het podium zagen we een flink deel van het publiek alleen als ze naar het toilet gingen, en voelde het een beetje onwezelijk aan. Wageningen is -naast een mooie stad- het domicilie van Munich Records, onze platenmaatschappij. Het was leuk om Ben en Ingmar van Munich te mogen begroeten. We speelden redelijk, en hebben toch weer een paar zieltjes gewonnen.

De kleedkamer/kelder dingt overigens mee in de categorie Vreemdste Geuren.

Op de terugweg nog even mee naar Ravensteijn, voor de broodnodige vitamientjes [lees frikandellen] bij Texaco. Mooie afsluiting van een lange, mooie dag.

AA