29/06/2002 – Havenfeesten, Terneuzen

Met een uur of wat slaap begint de reis naar Terneuzen. Vanuit ‘t Wild is het een uurtje of twee rijden, vanuit Made moet het gemakkelijk in een uurtje kunnen. Vandaag niet: 12km file. Mmm, rustig blijven.
In Terneuzen aangekomen blijken we een ruim podium te hebben. Sterker, één van de grootste podia waarop we tot nu toe gestaan hebben. Morgen staat Bløf er. Onze mix van eigen werk en covers trekt aardig wat publiek en we spelen goed. De Tweenies komen even het podium op en het veld staat in no time vol met klein grut. Ook leuk. Naderhand gaat ons feestje door in de kleedkamer, waar anekdotes, sterke verhalen en grappen mekaar afwisselen. Dat alles voor het oog van de gloednieuwe In ‘t Wild camcorder. Binnenkort in de videoshop om de hoek. Bij Roosendaal een McD-stop. Arme kinderen.