06/07/2002 – Roadhouse, Coevorden

In de Achterhoek, dat land tussen Nederland en Duitsland. Een wereldreis. Ik ga om een uur of 3 van huis, en kan de volgende ochtend om half 10 meteen aan het ontbijt. Vroeg opbouwen en laat spelen, daar komt het op neer. Een mooie zaal, met een loei van een podium en een evenzo loei van een oprijplaat. Die ook nog eens glad is. Uiteindelijk blijken we de tijd volop nodig te hebben, niet in de laatste plaats omdat er problemen zijn met de stroomvoorziening. Belinda zorgt er voor dat we toch nog kunnen eten, en dan is het showtime. We knallen er onze twee sets uit, voor een paar honderd man die in het begin wat afwachtend zijn, maar later toch los lijken te komen. Laten we wel wezen, dit is onontgonnen terrein en de zieltjes moeten hier nog heel erg gewonnen worden. Maar dat is ook de uitdaging. Dan is er ook nog de taalbarrière. Enfin, we komen in oktober terug, en dan zullen we zien of we al wat grond gewonnen hebben.