29/07/2002 – Zeeland Tour – Roompot, Zeebad (Breskens)

Met een pittig weekend Duitsland in de benen rijd ik rond een uur of vier naar Breskens om me te voegen bij mijn bandgenoten. We hebben net een paar weken vakantie gehad, dus veel bijkletsen en meer van dat. Vorig jaar stonden we ook op deze camping, nu echter voor één nacht. Het is schitterend weer, dus laten we de tent in de de bus liggen, en slapen vannacht in de open lucht. Maar eerst spelen! Dit jaar -gelukkig- geen bingo en -schrik- geen maaltijd (in mijn geval de derde avond op rij). In ieder geval is het publiek enthousiast en lukt het ons om een redelijk optreden weg te zetten. De vakantie zit nog wel in de benen, en vooral ook handen. Hallo Boskoop! Berti werkt aan de koffie. En de kop is er af. Op “ons veldje” scharen we ons rond het kampvuur, uhm, kampkaars, en houden ons bezig met de essentie van het Montignac-en. Eén voor één haken de mannen en vrouwen af, tot uiteindelijk de flessen leeg zijn. Het staat allemaal op video.