30/07/2002 – Zeeland Tour – De Schotsman, Kamperland

Wonderwel goed geslapen. Ontbijtje, inpakken en naar de boot. Het is druk op de weg, dus gaat het op een sukkeldrafje richting Kamperland. Het is inmiddels errug warm en we klagen niet. We krijgen een plekje op het ééndagsveldje buiten de poort toegewezen. Ze kennen blijkbaar onze reputatie. Snel de tent opzetten, en daarna het podium inrichten, want we willen -met het oog op het akoestisch optreden in Kats- nog een aantal dingen doornemen, en om 2 uur begint -ahem- de kindervoorstelling. Soundcheck en die extra repetitie kosten ons een uurtje of anderhalf, waarna we eindelijk kunnen gaan eten. Na de gezonde maaltijd (frites) weer richting zaal, waar we een goed optreden wegzetten. Veel zweet, stevig en strak. Echt druk wordt het niet, niet in de laatste plaats omdat men nagelaten heeft om aan promotie te doen (aan het eind van de soundcheck zit er nog iemand een poster in elkaar te fröbelen). De aanwezigen vinden het prima en zijn enthousiast. De tap is open, wij hoeven nergens naar toe, en het wordt steeds gezelliger. Als we opgeruimd hebben en de tap dicht is zetten we het feestje voort bij de tent.